Project Description

Lokalizacja
BARTOSZEWO

Data
PAŹDZIERNIK 2019

Powierzchnia
806 m 2

Projektowany ogród stanowił nie zagospodarowaną przestrzeń wokół domu jednorodzinnego. Zakres opracowania obejmował stworzenie spójnej kompozycji ogrodu, dobór roślinności, projekt nawierzchni w tym podjazdu i tarasu. Doprojektowanie ścieżek, częściowe odizolowanie się od sąsiadów i wkomponowanie elementów małej architektury w ogród w tym domku narzędziowego, wiaty i ozdobnego panelu. Nawierzchnie założenia zostały utrzymane w szarej kolorystyce, łączące dwa rodzaje materiałów oddzielające podjazd i wiatę różniące się kształtem i wielkością. Postawiono na duże płyty firmy Zielbruk Collosal 80x60cm w kolorze szarości grafitu, a także Cubos szarości grafitu na część podjazdu. Nawierzchnia żwirowa w trzech odcieniach stanowi ciekawe dopełnienie roślinności.