Nowoczesność i natura

Lokalizacja
SZCZECIN

Data
MARZEC 2020

Powierzchnia
420 m 2

Opracowany teren zakładał stworzenie ogrodu, który będzie połączeniem nowoczesności z naturą. Tym razem postawiliśmy na odcienie brązu z szarością, lekkość w roślinach. Na podjeździe wkomponowaliśmy dużą wiatę garażową w ciekawym rustykalnym charakterze. Zaprojektowaliśmy ciągi komunikacyjne wokół budynku z kostki brukowej, sudeckiej Pebek kostka w kolorze colormix szara umbra, częściowo przełamanej tycjanowymi wstawkami. Odizolowaliśmy się od sąsiadów i wkomponowaliśmy elementy małej architektury w ogród w tym podwyższone grządki na warzywa. Wśród roślin migdałki trójklapowe, fioletowo kwitnące lawendy i delikatnie szumiące na wietrze ostnice. Na tarasie zaprojektowaliśmy płyty z Opoczna grava 2.0 w kolorze light grey, dobrze komponujące się z pozostałą nawierzchnią.